Pris inkl startkit 5500kr
Pris exkl startkit 1999kr

Online utbildningar skönhet

Flexibel Onlineutbildning i Ansiktsbehandlingar

Förverkliga din dröm att bli hudvårdsexpert genom vår flexibla onlineutbildning, eller välj att delta i vårt intensiva fysiska kursprogram. Studera på dina egna villkor, när och var det passar dig bäst, och ta de första stegen mot din karriär inom hudvård.

Klassisk ansiktsbehandling

Pedagogiskt Uppbyggd Kurs

Kursmaterialet är framställt för att vara lättillgängligt och förståeligt för alla, oavsett förkunskaper. Vi erbjuder en strukturerad utbildning.

Startpaket och Tillgång till Kursmaterial

När du registrerar dig får du ett startpaket levererat direkt till din dörr, tillsammans med utbildningsmaterial. Det är enkelt att påbörja kursen – logga in när du är redo och låt ditt lärande ta form.

Support Under Hela Kursen

Vi står redo att stödja dig genom hela din utbildningsresa. Oavsett om du har frågor, söker vägledning, eller behöver praktiska tips, är vår support tillgänglig för att säkerställa att du får ut det mesta av din kurs.

Praktiska

Praktiken är en viktig del av utbildningen. Efter att ha genomfört behandlingar på vänner eller familj, skickar du bilder av dina praktiska moment till oss.

Diplomering

Efter att ha godkänts i såväl praktiska som teoretiska tester, utfärdas ditt Diplomt. Diplomet, som skickas via e-post, bekräftar dina nya kvalifikationer och är ditt steg in i en professionell karriär.

Kursinnehåll

  • Rengöring
  • Hudanalys
  • Ansiktsmassage
  • Masker
  • Applikation av serum, masker, ögonkräm
  • Avslut hemvård
  • Ansning av bryn
  • Produktkännedom

Produkter

Alla produkter är av högsta kvalitet och anpassade för olika hudtyper, avsedda för många behandlingar. Du har även möjlighet att köpa extra produkter för försäljning i din framtida salong.

Ta steget mot en professionell framtid inom spa- och hudvård idag med vår utbildning som guidar, stöttar och kvalificerar dig för att lyckas.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Hemsidan är ej betald
Fakturorna ligger på inkasso går vidare till Kronofogden inom kort