Online utbildningar skönhet

Flexibel Onlineutbildning i Ansiktsbehandlingar

Förverkliga din dröm att bli hudvårdsexpert genom vår flexibla onlineutbildning, eller välj att delta i vårt intensiva fysiska kursprogram. Studera på dina egna villkor, när och var det passar dig bäst, och ta de första stegen mot din karriär inom hudvård.

Klassisk ansiktsbehandling

Onlineutbildning i Lash & Brow Lift

Utforska Konsten att Skapa Vackra Ögon med Lash & Brow Lift

Introduktion till Lash & Brow Lift
Ta chansen att bli expert på att skapa drömliknande ögon med vår omfattande onlineutbildning i både Lashlift och Browlift. Uppnå ett uttrycksfullt ansikte med vackert formade bryn utan behov av kosmetisk pigmentering och med fransar som får en imponerande längd och sväng. Behandlingens resultat varar i 6-10 veckor, och tack vare våra premiumprodukter, behöver du bara 20 minuter för att genomföra en fullständig behandling.

 

Onlineutbildning i Brynstyling

Onlineutbildning i Brynstyling

Utbilda dig till Brynstylist – Färg och Form på Distans

Bli en mästare på att forma och färga ögonbryn med vår distansutbildning för Brynstyling. Som brynstylist kommer du att skulptera och färga ögonbryn till den idealiska formen som framhäver och lyfter ögat. Du kommer också att lära dig att färga fransar, vilket kompletterar den övergripande looken. Denna behandling är en kraftfull metod för att uppnå omedelbara, lyftande resultat.

11062b_713bf910105542c799a005ab04e34b2f~mv2

Onlineutbildning i Hot Stone Massage

Bli Certifierad i Hot Stone Massage på Distans

Denna distansutbildning är perfekt för dig som önskar bemästra konsten att utföra en Hot Stone Massage, en av de mest efterfrågade SPA-behandlingarna. Det spelar ingen roll om du redan är en erfaren kroppsterapeut, funderar på att starta din egen verksamhet, eller helt enkelt vill ge nära och kära en fantastiskt avkopplande behandling hemma.

Hot Stone

Onlineutbildning i Lash Lift

Fullständigt Digitaliserad Lash Lift-Kurs

Börja din resa mot att bli en Lash Lift-expert idag – flexibelt, omfattande och med stöd hela vägen till certifiering.

Utbilda dig till Lash Lift-proffs genom vår fullständigt digitaliserade kurs, som ger dig friheten att studera var som helst och när som helst, helt i din egen takt.

11062b_af91332a98a4444394fd962fa138bc7b~mv2

Onlineutbildning i Vaxning

Vaxning - Lär dig konsten att vaxa via distans

Vaxning är en beprövad och populär hårborttagningsmetod som ger långvariga resultat genom att avlägsna hår från roten. Denna teknik är universellt användbar för alla, oavsett kön eller ålder. Vår kurs täcker användningen av roll-on vaxsystem, en ren och effektiv metod som minimerar stök och spill, samt är skonsam mot huden eftersom vaxet inte överstiger en maximal temperatur.

beautiful-long-female-legs-with-flower-beauty-treatment-concept

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Hemsidan är ej betald
Fakturorna ligger på inkasso går vidare till Kronofogden inom kort