Onlineutbildning i Hot Stone Massage

Bli Certifierad i Hot Stone Massage på Distans

Denna distansutbildning är perfekt för dig som önskar bemästra konsten att utföra en Hot Stone Massage, en av de mest efterfrågade SPA-behandlingarna. Det spelar ingen roll om du redan är en erfaren kroppsterapeut, funderar på att starta din egen verksamhet, eller helt enkelt vill ge nära och kära en fantastiskt avkopplande behandling hemma.

Hot Stone

Upptäck Hot Stone Massagens Helande Kraft

Hot Stone Massage är en fördjupande avslappnande teknik som använder sig av upphettade lavastenar. Dessa stenar placeras på kroppens nyckelpunkter och används även som massageinstrument. Värmen från stenarna, i symbios med eteriska oljor, tränger djupt in i musklerna utan att vara påträngande. Massagen ger en djup avslappning samtidigt som den är behaglig och mjuk.

Fördelar med Hot Stone Massage

Denna massageform främjar inre harmoni och positiv energi, leder till ett meditativt tillstånd och bidrar till en djupgående känsla av stillhet och lugn. Den förbättrar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelse, reducerar stress och verkar renande – allt för att ge ny vitalitet och energi.

Kursinnehåll och Struktur

Kursen inkluderar omfattande skriftligt material. Layouten är densamma som en kurs på plats – först teori, sedan praktik. Du kommer att öva på individer i din omgivning, vilket är den stora skillnaden jämfört med att öva på medkursdeltagare vid en fysisk kurs. Du följer utbildningen och lär dig teknikerna bit för bit tills du kan sätta ihop dem till en fullständig behandling, med stöd av kurskompendium och praktiska övningar. Kursen är avsedd att genomföras inom maximalt 3 månader.

Diplomering och Certifiering

Efter avslutad kurs och godkänt praktiskt prov, där du filmar en fullständig behandling, erhåller du ett diplom. Med denna certifiering kan du direkt börja utföra behandlingar professionellt eller för familj och vänner.

Förkunskapskrav

För att delta i denna utbildning bör du vara minst 18 år gammal. Erfarenhet som massör är fördelaktigt men inget absolut krav.

Ackrediterad Utbildning

Förvandla din passion för välmående och massage till en yrkesskicklighet med vår Hot Stone Massage onlinekurs – börja din resa idag och öppna dörren till nya möjligheter.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Hemsidan är ej betald
Fakturorna ligger på inkasso går vidare till Kronofogden inom kort